Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Llibre Lectures poètiquesEl Museu d’Art Contemporani d’Eivissa presenta un llibre recopilatori dels sis anys del cicle de Lectures Poètiques que inclou poemes inèdits dels autors i dibuixos originals del pintor Miquel Barceló.

El Museu d’Art Contemporani acollirà el proper dijous dia 31 de maig a les 20 hores, la presentació del llibre recopilatori dels sis anys de poesia del cicle Lectures Poètiques.
El llibre, de títol El mediodia de mañana, ha estat maquetat i dissenyat per Andrés Mengs, i editat per Amics del MACE.

El llibre recull tres obres dels 18 poetes que han passat pel cicle Lectures Poètiques, i en la seva maquetació s’ordena de major a menor edat, constituint la seva lectura una antologia de la poesia espanyola actual.
A més, el llibre conté 5 dibuixos inèdits de Miquel Barceló, cedits desinteressadament per l’autor.

El llibre inclou els poemes d’Antonio Colinas, Jose Carlos Llops i Luis Antonio de Villena (Lectures Poètiques 2012); Francisco Brines, Francisco Ferrer Lerín i Vicente Molina Foix (Lectures Poètiques 2013); Blanca Andreu, Juan Manuel Bonet i Antoni Marí (Lectures Poètiques 2014);Clara Janés, Enrique Juncosa i Juan Antonio González Iglesias (Lectures Poètiques 2015); Antonio Gamoneda, Biel Mesquida i Andrés Sanchez Robayna (Lectures Poètiques 2016); Ben Clark, Chantal Maillard i Álvaro Valverde (Lectures Poètiques 2017).

La presentació correrà a càrrec d’Enrique Juncosa, coordinador del cicle de Lectures Poètiques i Elena Ruiz, directora del Museu d’Art Contemporani d’Eivissa.

El cicle Lectures Poètiques es va començar a organitzar a l’any 2012, just després d’inaugurar el museu després de les seves obres de rehabilitació i ampliació.