Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Festes de Carnaval 2019L’Ajuntament d’Eivissa organitza un ampli programa de festes de Carnaval que inclou tallers infantils, activitats esportives, concert de la cantant i pedagoga Dàmaris Gelabert, el 2 de març; i la gran Rua de Carnaval, prevista per al 3 de març.

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea, i el representant de l’associació de Comerciants de la Plaça des Parc, Enrique Welker, han presentat aquest matí el programa d’esdeveniments i actes prevists per al Carnaval, que comença el proper dia 28 de febrer amb la celebració del tradicional dijous Llarder i la festa popular de la Truita, al passeig de Vara de Rey.
Per al regidor de Festes, Agustín Perea, “enguany s’ha organitzat un programa d’actes molt participatiu en el que no faltaran les activitats esportives, concert per als més petits de la casa, el tradicional dijous Llarder que incentivem amb premis per tal que la gent no perdi aquesta tradició eivissenca. Es tracta d’un programa dirigit a tots els públics en el que enguany s’ha inclòs un concert molt especial per als més petits de la cantant pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert, un referent infantil musical”.

El programa comença el dijous Llarder, dia 28 de febrer, des de les 17.30 fins les 20.30 hores al passeig de Vara de Rey amb el tradicional concurs de mariol·los i l’actuació de Passion Dance School. S’han previst tallers infantils de pintacares, màscares i temàtica relacionada amb el carnaval i l’elaboració en directe d’una truita gegant. S’ha previst repartir de manera gratuïta unes 500 racions.

Els actes continuen el dissabte dia 2 de març, a les 12 hores a Can Ventosa, concert a càrrec de Dàmaris Gelabert i la seva banda en concert. El preu de les entrades és de 5 € i es poden adquirir on line a partir del 22 de febrer.

La cantant, pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert s’ha convertit en els darrers anys en el referent infantil musical per excel·lència, les seves cançons es reprodueixen diàriament a les escoles i a les cases, on nens i nenes les canten i les gaudeixen. En aquesta ocasió, la Dàmaris oferirà un concert de 60 minuts i estarà acompanyada a l’escenari de músics i coristes. L’experiència d’aquest concert ens dóna l’oportunitat de viure els efectes positius de cantar junts, ens fa feliços, ens ajuda a aprendre, a créixer, ens uneix, ens fa viure emocions i, sobretot, suposa un moment únic per reforçar els vincles afectius.

Pels infants menors de 2 anys, l’entrada és gratuïta; nenes i nens a partir de 2 anys i adults 5 €. Les entrades estaran a la venda a partir de divendres dia 22 de febrer a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Eivissa, www.eivissa.es, i a la taquilla de Can Ventosa de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 17 a 21.30 h.

Per la seva banda, el responsable de l’associació de comerciants de la plaça del Parc, Enrique Welker, ha explicat la festa que tindrà lloc el dissabte dia 2 de març, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Eivissa. Es tracta d’una gran festa amb tallers infantils de maquillatge de carnaval de 13.00 a 15.00 hores i a partir de les 17.00 hores s’ha previst un concurs de disfresses infantils. Posteriorment, a partir de les 18.00 h i fins les 01.00 hores, música i a les 22.00 hores, concurs de disfresses per adults amb 3 premis.

Diumenge dia 3 de març és el torn de la Rua de carnaval. La sortida serà a les 11.30 hores des del Port d’Eivissa i el recorregut serà el següent: Av. de Bartomeu Rosselló, avinguda d’Isidor Macabich, carrer del País Valencià, avinguda d’ Espanya i arribada a passeig de Vara de Rey.
Els premis s’anunciaran a través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Eivissa i en nota de premsa. Les inscripcions per a participar en la Rua de Carnaval estan obertes fins a demà dia 21 de febrer.
A continuació de la Rua, paella gegant per a tothom al parc Reina Sofia. Es preveuen repartir fins a 800 racions de paella. El preu serà de 2 € i la recaptació anirà destinada a Càritas.

Dilluns dia 4 de març, la piscina d’Es Viver acollirà l’activitat “Hawaii a la piscina” amb activitats infantils a l’aigua per a infants de 3 a 7 anys i una masterclass d’Aquagym per a adults a les 20 hores. El requisit es venir disfressat. Pel que fa a aquesta activitat, de 17.00 a 18.30 hores, les activitats infantils a l’aigua seran per infants de 3 fins a 6 anys i de 18.30 a 20.00 hores, les activitats infantils a l’aigua seran per infants a partir de 7 anys.

El dimecres dia 6 de març l’Associació de veïns des Clot tanca el programa de festes de carnaval amb el tradicional Enterrament de la Sardina, al parc de la Pau amb activitats des de les 18 fins a les 24 hores.
Hi haurà sardinada i actuació de Ricardito i a les 19.00 hores, l’enterrament de la sardina amb cercavila des del local social amb el següent recorregut: carrer d’Agapit Llobet, carrer del País Valencià, carrer de Navarra, carrer Múrcia, carrer de Josep Riquer Llobet i parc de la Pau.

PROGRAMA DE CARNAVAL 2019
Carnaval 2019