Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Expo llibresLa Biblioteca Municipal d’Eivissa acull una mostra de llibres d’artista de la col·lecció de Michel Bohbot, amb peces úniques creades per 90 artistes de 22 nacionalitats.

La Biblioteca Municipal d’Eivissa acull el dilluns, 1 d’abril, a les 20 hores, la inauguració de l’exposició ‘Michel Bohbot i els seus amics artistes. Llibres únics i cal·ligrafiats. 90 artistes, 22 nacionalitats’, que es podrà visitar a les dependències del Centre Cultural de Can Ventosa fins el proper 12 d’abril.

Es tracta d’una oportunitat única per poder gaudir d’algunes de les peces que ha anat recopilant Bohbot, crític d’art, que des de fa anys s’ha dedicat a col·leccionar llibres de petit format, pintats i manuscrits a dues veus i a quatre mans, la dels artistes i les del propi Bohbot. Michel Bohbot és poeta, escriptor i crític d’art i està molt vinculat a l’Eivissa, on hi passa temporades des de fa anys. També ha col·laborat amb artistes i escriptors vinculats a l’illa. Va ser director de la galeria Maeght de París i assessor artístic de la Unesco.

A la mostra s’exposen 90 llibres d’artistes de 22 nacionalitats diferents, dels quals cinc d’ells són de pintors eivissencs o relacionats amb les nostres illes: Carles Guasch, Miquel Buades, Rafel Tur Costa, Gilbert Herreyns i Martin Bialas.

Patrick Bott, comissari de l’exposició, ha fet la selecció de llibres i el catàleg ha estat editat conjuntament per la Biblioteca Municipal d’Eivissa i les empreses Torres.