Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Donació cotxes La Policia Local d’Eivissa dona dos vehicles elèctrics al Servei de Pediatria de l’Hospital de Can Misses per a que els infants ingressats es desplacin a una intervenció quirúrgica o al servei de Radiologia.

La Policia Local d’Eivissa ha donat aquest matí dos cotxes elèctrics que serviran per a que els infants que estiguin ingressats a la Unitat de Pediatria de l’Hospital de Can Misses i s’hagin de fer alguna intervenció quirúrgica o prova mèdica, es desplacin fins a aquestes àrees d’una manera més tranquil.la. El principal objectiu d'aquesta mesura és reduir l'estrès i l'ansietat dels nens ingressats i de les seves famílies abans d'una prova o d'una intervenció quirúrgica.

A l’acte hi ha assistit la regidora de Policia Local d’Eivissa, Rosa Rubio, la directora gerent de l’àrea de Salut, Carmen Santos, el cap de pediatria, Bartolomé Bonet, així com els responsables del projecte de la Policia Local d’Eivissa.

El cap del Servei de Pediatria de l’Hospital de Can Misses, Bartolomé Bonet, ha afirmat que “totes les eines que serveixin per a disminuir l’estrès d’un infant quan es dirigeix a un quiròfan sempre es molt positiu i ha agraït aquesta donació a la Policia Local d’Eivissa”.

Raúl Rodriguez, Policia Local d’intervencions en accidents, que ha posat en marxa aquest projecte, ha dit que “aquest idea va sorgir quan ho va veure implementat a altres hospitals així que vaig decidir presentar el projecte a la regidoria per tal de que els infants d’Eivissa també tinguessin un servei com aquest”.

Donació cotxes La gerent de l’Àrea de Salut, Carmen Santos, ha agraït la cessió dels dos vehicles i ha destacat que “està demostrat que els nens que arriben amb menys estrès a fer-se una prova quirúrgica o proves mèdiques, necessiten menys quantitat de medicació i la recuperació és més ràpida. Per això, aquesta donació té doble sentit, d'una banda millorar la qualitat dels nens que es troben ingressats a l’Hospital de Can Misses i per un altre, reduir els riscos que suposa una sedació”.

Per la seva banda, la regidora de Policia Local, Rosa Rubio, ha dit que “sempre es un plaer col·laborar amb l’àrea de Pediatria de l’Hospital de Can Misses i que els infants tinguin una millor estància mentre hagin d’estar ingressats”.
Els cotxes compten amb tot tipus de detalls que els fan molt atractius als infants, llums i so i estan retolats com els de la Policia Local d’Eivissa, també poder ser teledirigits o conduits pels infants.