Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalOficials de la Policia Local d’Eivissa formen a altres cossos en la realització de proves de detecció de drogues en matèria de trànsit a policies de Mallorca.

Oficials de la Policia Local d’Eivissa especialitzats en la realització de proves de consum de substàncies estupefaents a conductors han impartit aquests dies un curs de formació en aquesta matèria a policies locals de Mallorca. Es tracta d’una formació organitzada per l’Escola Balear de l’Administració Pública (EBAP), depenent de la conselleria d’Interior del Govern balear, que ha estat al càrrec del cap de la Unitat Nocturna i d’Atestats de la Policia Locla d’Eivissa i la oficial coordinadora d’aquesta unitat.

El curs, de 30 hores de durada, s’ha impartit a Mallorca entre els dies 20 i 24 de maig. Durant les sessions, s’ha format els agents en diverses matèries com la legislació que regula les proves que es realitzen a la via pública als conductors, el drogotest.

També es va formar els participants en els protocols per a la remissió de proves a l’Instituto Nacional de Toxicología, la cadena de custòdia d’aquestes proves i l’exploració dels indicis de deteriorament en el consumi9dor que indiquen l’ús de drogues.

Està previst que els mateixos agents imparteixin el curs a l’illa de Menorca.