Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Activitats oci juvenil HalloweenLes Jornades d’oci juvenil de l’Ajuntament d’Eivissa per Halloween inclouran un survival zombie, ‘baralles de galls’ i escapes room, entre altres activitats.

Dins el programa d’oci juvenil, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa ofereix una agenda farcida d’activitats durant els tres dies del cap de setmana del 31 d’octubre, 1 i 2 de novembre, coincidint amb les festes de Halloween i Tots Sants. Així, durant aquestes jornades hi haurà un torneig de bàsquet, concert de rap i baralles de galls, un escape room, jocs de rol i un survival zombie. L’oferta pot ser gaudida per tots els públics i és gratuïta (a excepció del survival) però està dissenyada específicament per al públic de 14 a 25 anys. Les activitats es realitzaran al Centre de Creació Jove C19 i al Parc Reina Sofia. En totes les activitats, a més, hi haurà instal·lada una taula informativa de la campanya ‘No i punt!’ destinat a combatre l’assetjament sexual dins un context festiu i d’oci.

«L’objectiu d’aquest programa és donar una oferta vàlida als joves d’oci saludable. La majoria de les propostes ens han arribat des dels mateixos grups de joves i d’associacions juvenils» ha explicat la regidora de Joventut, Claudia Cotaina, qui ha senyalat que «des de la Regidoria apostem per una forma de treballar des de la base, donant autonomia perquè siguin els mateixos joves els qui gestionin el seu temps lliure aprofitant-se dels recursos municipals».

Calendari d’esdeveniments
Dijous 31 d’octubre, de 20 hores i fins a les dues de la matinada, el Parc Reina Sofia acollirà diverses activitats musicals i esportives. Així, de 20 a 23 hores es desenvoluparà un torneig de bàsquet 3x3, amb la col·laboració de diversos clubs municipals. A partir de les 22.30 hores serà el torn de la música i la cultura urban amb un concert de rap i de les conegudes com ‘batalles de galls’ -combat d’enginy entre rapers en els quals posen a prova la seua capacitat d’improvisació- a càrrec de Sanan Rap Battles, un grup de joves sorgit de l’IES Sa Serra i que tenen com objectiu difondre la cultura urbana de forma saludable i trobar un lloc d’expressió juvenil propi.

Durant el dijous 31 d’octubre, a més, el Centre C19 es convertirà en una Escape Room. Els interessats es poden preinscriure del 21 al 25 d’octubre. Aquesta activitat està pensada per a joves de 13 a 17 anys, i es realitzarà en tres torns: 17.15 a 18 hores / 18.20 a 19.05 hores / 19.20 a 20.05 hores.

Divendres 1 de novembre de 21 hores i fins a les 3.30 hores de la matinada, se celebrarà un Survival Zombie pels carrers de Dalt Vila. El punt de trobada és al parc de Reina Sofia, on s’inicia l’activitat i es registraran els participants. Aquesta activitat és l’única que és de pagament. El punt de venda és al mateix dia fins a les 13 hores al C19, o a la web www.survivalzombie.es . Hi ha un 50% de descompte pels joves d’entre 14 i 25 anys del municipi, en el punt de venda al C19. Abans del Survival Zombie hi haurà també una exhibició de ball K-Pop.

El Survival Zombie és un esdeveniment en el qual pot participar qui vulgui a partir dels 10 anys, tot i que els menors entre 10 i 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult, i de 14 a 18 anys han de comptar d’una autorització signada. El preu és de 10 euros, està prohibit l’alcohol i es desenvoluparà per tota la zona de Dalt Vila.

Finalment, el dissabte 2 de novembre el C19 acollirà activitats de jocs de rol i cartes ambientades amb la temàtica de Halloween i organitzades per l’Associació Dracs d’Eivissa. Aquestes activitats es desenvoluparan entre les 17 i les 23 hores.

En conjunt, tota aquesta iniciativa compta amb un pressupost de 15.000 euros i amb la col·laboració del Departament de Comerç i altres dependències municipals, el Pla Municipal de Drogues, la Policia Local i Protecció Civil.

Enllaç a:
· Activitats Halloween 2019
· Cartell Survival Zombie 2019