Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Patrimoni GastronòmicAquest divendres 17 de gener es posa en marxa la novena edició de Patrimoni Gastronòmic, unes jornades organitzades per l'Ajuntament d'Eivissa que té com a objectiu oferir una sèrie de menús d'alta qualitat i a bon preu, inspirades en la cultura culinària de països i ciutats declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO. Enguany participen un total d'onze restaurants de la ciutat d'Eivissa, els menús temàtics tenen un preu de 20 euros -beguda no inclosa- i la iniciativa s'estendrà fins al dia 29 de març.

Hi participen els restaurants Ca n'Alfredo, La Cava, Ebusus CbbC Restaurant, El Hotel Pacha, Sa Nansa, IT Ibiza, Casa Maca, Bambú Viet Food, Can Moreta, Es Mercat i Restaurante Pitiuso Hotel THB Los Molinos. Eivissa ha inspirat els menús temàtics de cinc d'ells (Ca n'Alfredo, Es Mercat, It Ibiza, Sa Nansa i Restaurante Pitiuso Hotel THB Los Molinos), Bambú Viet food es decanta per la cuina vietnamita, Casa Maca per la gastronomia peruana, Can Moreta per l'illa de Mallorca, mentre que Ebusus CbbC Restaurant fa un homenatge a la cuina de la ciutat de Córdoba i El Hotel Pacha a la de la ciutat de Mèxic D.F. 

"La gastronomia és també un patrimoni de la nostra ciutat i per això la promocionem sempre que tenim l'oportunitat" ha comentat la regidora de Comerç i Turisme de l'Ajuntament d'Eivissa, Dessiré Ruiz, qui ha animat a la ciutadania a "aprofitar l'oportunitat de provar uns plats boníssims a un preu molt ajustat, i descobrir tota l'oferta que ens ofereixen els restaurants de la nostra ciutat".

Al marge d'aquests menús es realitzaran també tallers de cuina per a professionals i públic en general durant els mesos de febrer i març, i que seran impartits per Marga Orell i Marina Ribas. Així, Marina Ribas oferirà un taller sobre superaliments autòctons el dia 8 de febrer, i un altre sobre menú saludable de kilòmetre zero el 7 de març. Per la seua part, Marga Orell oferirà el 22 de febrer un menú familiar de Carnaval per a pares i fills amb plats festius, mentre que el 21 de març el taller serà sobre plats tradicionals de Setmana Santa.

Els cursos tindran un cost de 10 euros per alumnes, i en el taller familiar del dia 22 de febrer els menors tenen assistència gratuïta. Els cursos es realitzaran a Es Graner de Can Coves -c/ es Fusters, nº6, Polígon Montecristo-. Tots els interessats es poden inscriure al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Patrimoni Gastronòmic és un certamen organitzat des de la regidoria de Comerç i Turisme d'Eivissa amb la participació del Consell d'Eivissa, la Pimeef i Sabors Ibiza-Eivissa. 

Enllaç a:
· Programa Patrimoni Gastronòmic 2020 en pdf
· Web Patrimoni Gastronòmic