abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Donació mascaretesL’Ajuntament d’Eivissa ha rebut aquest matí un total de 50 mascaretes donades per una empresa de la ciutat. La donació ha estat rebuda per la regidora de Policia Local, Rosa Rubio, la regidora de Benestar Social, Carmen Boned, cap de Policia accidental, Jose Maria Prats, i Oscar Elias Torres, en representació de l’empresa Neo Rotul Eivissa.

Aquesta empresa ha elaborat 50 màscares protectores davant el COVID-19 per a lliurar a l'Ajuntament d'Eivissa i serviran per a protegir als agents de Policia Local i al personal dels serveis essencials de l'Ajuntament.

La regidora de Policia Local, Rosa Rubio, que ha estat l'encarregada de rebre aquest matí el material, agraeix el suport de les empreses privades del municipi en aquesta situació. “Vull agrair a les empreses privades que ens estan fent arribar diferents materials de protecció a l'Ajuntament d'Eivissa en un moment molt delicat per als treballadors essencials d'aquest Ajuntament. Aquestes mascaretes seràn lliurades a la Policia Local i la resta a altres departaments de l’Ajuntament”.

Les màscares, elaborades amb materials sobrants de metacrilat i plàstic transparent, utilitzen un sistema de diadema adaptable i se fan amb el sistema làser, molt més senzill i ràpid que la impressió 3D.

Es tracta de màscares senzilles però molt eficaces per a posar a la disposició del personal de Policia Local en la seva tasca diària enfront del coronavirus. El disseny, original d'aquesta empresa eivissenca, s'ha exportat ja a altres llocs d'Espanya i a països com Chile o el Perú.