Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Meteja Mercat NouL'Ajuntament d'Eivissa realitza una desinfecció als locals municipals de les associacions de veïns que romanen buits durant l’Estat d’alarma.

El Ajuntament d’Eivissa està duent a terme una desinfecció intensiva a diferents locals municipals que ara mateix romanen tancats per la situació sanitària del COVID-19. La intenció es que quan la situació torni a la normalitat, puguin tornar a obrir les seves portes de forma totalment segura.

D'una banda, s'estan netejant i preparant els sis locals on desenvolupen les seves activitats les associacions de veïns de Cas Serres, San Pablo, Platja d’en Bossa, Figueretes,Tres Barris i Sa Capelleta. Les feines de desinfecció també es duran a terme a la Biblioteca de Figueretes, el local de Voluntariat i el Bar de Can Botino.
Les labors les està duent a terme una empresa especialitzada, que utilitza un sistema de desinfecció mitjançant polvorització i nebulització per a realitzar una desinfecció preventiva. Després de l'aplicació del desinfectant i el seu corresponent termini de seguretat, el personal de neteja podrà accedir a la instal·lació per a continuar el protocol establert en el seu programa d'actuació.
Aquest servei de neteja permetrà que, una vegada es completi, es pugui restablir l’us de la instal·lació amb normalitat.

Així mateix també en el Mercat Nou s'estan duent a terme tasques de desinfecció una vegada a la setmana amb l'objectiu de mantenir netes les instal·lacions i evitar qualsevol risc pel Covid-19.