Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunió comerciants la MarinaL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat del regidor de Cultura i Patrimoni, Pep Tur, i la regidora de Turisme i Comerç, Montse Garcia, s’han reunit aquest matí amb el representant de l’Associació de veïns i comerciants del Port, Joaquin Senén, i de la Federació de Comerciants de la Marina, Elisa Roselló. A la reunió també hi han assistit altres membres de les dues associacions comercials.

L’objectiu de la reunió ha estat tractar la situació general del barri i diversos temes relacionats amb la present temporada turística i de com afrontar, de manera conjunta i amb voluntat d’enteniment, el repte de la situació derivada per la COVID-19 a aquesta zona eminentment turística.

Durant la reunió s’ha parlat de la flexibilització del funcionament de la zona ACIRE de la Marina, que ja es manté oberta mentre aquesta situació no provoqui molèsties i dificulti l’accés al barri al veïnat. En el camp de la mobilitat també s’han explorat altres possibilitats d’accés de transport públic.

D’altra banda, també s’ha plantejat dur a terme una operació de neteja prèvia a l’inici de la temporada, així com de l’embelliment de la zona amb plantes i flors i la millora de la senyalètica d’accés. També s’ha parlat de les diferents activitats de dinamització que es venien fent fins ara però que degut a les restriccions sanitàries en aquests moments no son viables. Així i tot, Associació i Federació, s’han mostrat satisfets amb el certamen de PHotoEspaña que convertirà al barri de la Marina en una galeria a l’aire lliure i que mostrarà les 50 fotografies seleccionades a Eivissa i que quedaran exposades fins a finals del mes d’agost als balcons del barri.

Aquestes i altres propostes s’estudiaran per part de les dues parts per tal de millorar i dinamitzar el barri.