Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalD’aquests, sis per alcoholèmia positiva, un per negar-se i un per conducció sense permís.

Policia Local ha instruït durant aquest cap de setmana un total de vuit atestats per delictes contra la Seguretat Viaria. D’aquests, sis han estat per conducció baix la influencia de l'alcohol, un per influencia i negativa a la realització de les proves d’alcoholèmia, i un altre més per conducció sense haver obtingut mai cap tipus de permís de conduir.

Aquesta matinada, la Unitat nocturna de la Policia Local d’Eivissa ha intervingut en tres 3 alcoholèmies positives, dos d’elles amb resultat de via administrativa, formulant les corresponents denuncies i una amb resultat de via penal, per un delicte de negativa a realitzar-se la prova d’alcoholèmia.

El dissabte es produïen la resta de denuncies, intervenint en quatre accidents de circulació, instruint, en alguns d’ells, vàries diligències judicials per diversos dilectes contra la Seguretat Vial.

El primer es produeix a les 11.50 hores quan la patrulla es desplaça al carrer Font i Quer , on s’ha produït un accident de circulació amb resultat de danys materials. Un dels conductors no disposa de permís de conduir i per aquest motiu s’instrueixen diligències Judicials.

El segon el produeix a les 15.05 hores quan una patrulla de la Policia Local es requerida al moll de Botafoc on un tràiler s’ha vist implicat en una accident de circulació, col.lisionant contra un vehicle i donant com a resultat nomes danys materials. El conductor mostra símptomes evidents de trovar.se sota la influència de begudes alcohòliques i es sotmet a les proves donant com a resultat 0,70 i 0,70 mg/l respectivament, motiu pel quan s’instrueixen les diligències judicials.

Posteriorment, a les 16.10 hores, a l’avinguda 8 d’agost, un camió tràiler col·lisiona amb una farola. El conductor, de 53 anys, observa símptomes evidents de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques, donant com a resultat 0,83 i 0,81 mg/l respectivament i s’instrueixen diligències judicials.

A les 23.30 hores, al carrer Font i Quer en la intersecció amb Music Fermí Marí, s’havia produït un accident de circulació amb danys materials. En aquest cas, un dels conductors implicats el conductor presenta símptomes de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques donant com a resultat 1,17 i 1,13 mg/l respectivament pel que s’instrueixin diligències judicials. L’altra conductor, de 29 anys , no presenta permís de conduir i, es realitza les investigacions corresponents amb resultat que aquesta persona no disposa del permís de conduir, i que presenta una privació del dret de conduir per una resolució ferma judicials, per aquest motiu s’instrueixin diligències judicials

La Unitat nocturna de la Policia Local, en relació sobre les incidència del nou horari en base al Decret del Govern Balear 5/2020, ha realitzat presència policia i inspeccions a totes les zones d’oci i restauració nocturns, amb l’objectiu d’informar sobre els horaris de la nova normalitat.