Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa denuncia aquest cap de setmana 7 establiments d’oci nocturn al Port d’Eivissa on no s’estaven complint les mesures de seguretat en matèria sanitària.

La Policia Local d’Eivissa ha procedit a inspeccionar diversos establiments durant el cap de setmana en la zona del Port d’Eivissa. En total s'ha denunciat a 7 establiments amb un total de 10 actes sancionadores, per diverses infraccions com no mantenir la distància de seguretat o no portar el personal de servei les mascaretes. Les inspeccions dutes a terme durant la nit d’ahir diumenge ha comptat amb la col·laboració de la Policia Nacional d’Eivissa.

Així mateix s'ha denunciat a un establiment en la zona de Platja de Talamanca per excés d'aforament i per fer ús d'una zona de gandules no respectant en cap moment les mesures de distanciament i seguretat que estableix el Decret Llei 11/20.

A més, durant aquestes inspeccions s'han detectat diversos incompliments a les Ordenances Municipals, motiu pel qual s'han formulat un total de 8 denúncies, 4 per excés en l'ocupació de la via pública, 2 per exercir publicitat dinàmica no autoritzada i altres 2 per manipulacions en el limitador acústic, en aquests dos últims casos s'ha procedit al precinte dels aparells musicals.

Quant a l'ús de la mascareta, durant els controls d’aquest passat cap de setmana, s'han aixecat un total de 55 actes per incompliments.

130 actes d’infraccions a establiments des del passat 10 de juliol i 265 sancions per no utilitzar la mascareta durant la passada setmana.

Pel que fa a les inspeccions d’establiments en matèria de COVID-19, des que es va aprovar el Decret Llei 11/20 que va entrar en vigor el dia 10 de juliol, la Policia Local d’Eivissa ha aixecat un total de 130 actes a diferents establiments per infraccions a les restriccions imposades per pal·liar la crisi sanitària. En aquest total, estan incloses les sancions interposades aquest cap de setmana.

Pel que fa a l’ús de la mascareta, la Policia Local d’Eivissa ha interposat un total de 265 sancions des del passat 20 de juliol, 55 d’elles durant aquest cap de setmana.