Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaL’Ajuntament d’Eivissa incorpora tres nous Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local per reforçar el departament de Promoció Econòmica.

L'Ajuntament d'Eivissa ha incorporat tres nous Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) a la Regidoria de Promoció Econòmica, amb l'objectiu de reforçar el departament. Els treballadors, que s’han incorporat aquesta setmana, han estat contractats dins la convocatòria del Govern Balear, el SOIB i l’Ajuntament amb una durada de tres anys.

Per al regidor de Promoció Econòmica, Aitor Morrás, ‘l’entrada d’aquests nous professionals suposa un reforç molt important. Les seves funcions consistiran, a més del disseny del Pla Estratègic d'Ocupació Local, en actuacions específiques en diferents àmbits. Per exemple, faran funcions de suport i acompanyament d'emprenedors a districte07800, així com dinamització del teixit comercial i empresarial turístic i suport al desplegament de polítiques actives de formació i ocupació’.

Dos de les persones contractades estaran al Viver d’Empreses del projecte Eivissa Crea, on donaran el servei de suport a la creació i consolidació d’empreses i a les associacions de comerç del municipi. També participaran de la creació de nous projectes de renovació i evolució del sector turístic així com a la prospecció de recursos ociosos o infrautilitzats de promoció econòmica o iniciatives innovadores en l'àmbit local .

El tercer AODL treballarà al departament d’Eivissa Ocupació i durà a terme les accions relacionades amb la planificació, execució i seguiment dels programes referits a polítiques d’ocupació, com fins ara hi han set les convocatòries de SOIB Visibles, SOIB Dona i Joves Qualificats. A més treballarà amb les iniciatives que es posin en marxa després de la situació generada per la pandèmia de la COVID-19 i que, ara més que mai, seran necessaris per a la recuperació social i econòmica de tots els ciutadans del nostre municipi.