abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Woman RocksL’Ajuntament d’Eivissa organitza la segona edició de ‘Woman Rocks’ a Eivissa, una trobada en línia per promoure l’emprenedoria femenina.

L’Ajuntament d’Eivissa ha presentat avui el programa de la segona edició de ‘Woman Rocks’, una trobada de dones emprenedores en modalitat semipresencial, que tendrà lloc al Casal d’Igualtat presencialment per a les ponents, i que el públic podrà seguir en línia el pròxim 24 d’octubre a través de Zoom. A la presentació de l’esdeveniment han assistit la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament, Clàudia Cotaina, la Secretària General de PIMEEF, Maria Àngels Marí, i Nadia Nemer, creadora i organitzadora de Woman Rocks.

Des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa han explicat que l’objectiu d’aquestes xerrades és promoure l'emprenedoria femenina comptant amb grans i reconegudes professionals en diferents sectors, amb temàtiques relacionades amb el treball professional i l'emprenedoria.
‘ ‘Woman Rocks’ és un esdeveniment que pretén ser un espai de trobada per a dones professionals que tenen negocis d’èxit i que compartiran amb altres dones que són també emprenedores o que tenen el desig d’emprendre, consells i les seves receptes d’èxit’, ha explicat la regidora d’Igualtat’, Clàudia Cotaina.

Des de PIMEEF, la Secretària General, Maria Àngels Marí, ha assenyalat que ‘poder oferir aquest esdeveniment enguany és un encert i a més creiem que és necessari que se segueixin fent actuacions per fomentar l’emprenedoria i fomentar els negocis de les dones’.

Aquesta edició comptarà amb la participació de set dones emprenedores. Des de les 10 hores i fins a les 17.30 hores, dones com Papiroga, Silvia Foz, Lorena García i Verónica Sosa parlaran de la seva experiència. A més, hi haurà una taula redona amb emprenedores de l’illa com Elisa Pomar, Helher Escribano i Laura Ferrer.

La creadora i organitzadora de l'esdeveniment, Nadia Nemer, ha explicat que també ‘s'organitzaran algunes dinàmiques, un repte fer-ho per streaming, i hi haurà networking perquè les emprenedores es coneguin entre sí’.

L'esdeveniment és gratuït per a les persones residents a Eivissa i Formentera, per a la resta de persones el preu és de 20 euros. Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web www.eventos.womanrocks.es/woman-rocks-ibiza-2020/

L’activitat està finançada per la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern Balear, a través de l’Institut Balear de la Dona, i del Ministeri d’Igualtat, a través del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.