Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dia Dones EscriptoresL’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat diverses activitats en línia per commemorar el Dia de les Dones Escriptores, que se celebra el dilluns més proper al 15 d’octubre. Els actes començaran aquest diumenge 11 d’octubre amb un contacontes de la mà de l’escriptora Emma Segura Oms, aprofitant la celebració del Dia de la Nena. En concret, l’escriptora llegirà ‘La veu de les nenes’ i l’activitat es podrà veure al Facebook de l’Ajuntament d’Eivissa.

Les activitats continuaran dimecres 14 d’octubre amb una taula rodona sobre ‘Dones poetes i la nova poesia’ on participaran Andrea Valnueva, autora de "Lagrimacer o el acto de derramarse" i Idoia Montero, autora de "En pleno baile". La xerrada estarà moderada per la coneguda poeta Nora Albert, i es podrà seguir a partir de les 19 hores a la plataforma districte07800.

Divendres 16, es durà a terme la presentació del llibre "La mejor madre del mundo", de Nuria Labari, que també es podrà veure a districte07800, a les 19 hores.

La regidora d’Igualtat, Claudia Cotaina ha assenyalat que «el Dia de les Dones Escriptores es va començar a celebrar el 2016 amb l’objectiu de donar visibilitat a les dones en la literatura i recuperar el seu llegat. Per això, des de l’Ajuntament volem posar en valor la feina de les escriptores i hem organitzat tres actes amb escriptores de renom, un d’ells especialment pensat per commemorar també el Dia de la Nena, que es celebra cada 11 d’octubre».

El cartell l'ha realitzat l’artista Mayo Llancares, il·lustradora peruana afincada a Eivissa que tracta de posar en valor les dones en la literatura.

Les persones interessades en seguir aquestes activitats es poden inscriure prèviament al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 971397600, extensió 24261.

Les activitats són finançades per la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern Balear, a través de l’Institut Balear de la Dona, i del Ministeri d’Igualtat, a través del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

PROGRAMA:
Dia Dones Escriptores