Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunió APBL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el president d’Autoritat Portuària, Francesc Antich, han mantingut una reunió en el que ha estat la primera visita institucional del president d’APB a l’Ajuntament d’Eivissa.

Durant la reunió, s’han repassat els diferents temes relacionats amb el port d’Eivissa i s’ha anunciat la tramitació, durant el 2021, del projecte d’integració de l’avinguda de Santa Eulària i de l’entorn de les dependències de l’Autoritat Portuària.

Aquest projecte, que transcórrer des de l’actual estació marítima de Formentera fins la seu d’APB, es tramitarà durant l’any que ve amb l’objectiu de començar les obres al mes d’octubre, passada la temporada turística, i compta amb un pressupost aproximat d’1 milió d’euros.

El projecte d’integració de l’avinguda de Santa Eulària, preveu l’ampliació de les voreres, eliminació de barreres arquitectòniques i la construcció d’un carril bici que connectarà amb l’actual carril a la zona de les andanes del port d’Eivissa.

El projecte, que forma part del treball estratègic conjunt entre l'Ajuntament i APB, permetrà continuar amb la integració del port a la ciutat i convertir-lo en un espai de gaudiment de la ciutadania.

Enllaç a:
· Proposta de projecte 1
· Proposta de projecte 2