Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

DetingutLa Policia Local d'Eivissa deté un jove per la comissió d'un presumpte delicte contra la Salut Pública en trobar-li dins la motxilla 750 grams de marihuana.

La Policia Local d’Eivissa ha detingut ahir un jove, de vint anys, per la comissió d’un presumpte delicte contra la Salut Pública donat que se li ha localitzat entre les seves pertinences 750 grams del que podria ser marihuana.
Els fets van tenir lloc ahir al voltant de les 20.30 hores, al carrer de sant Vicent de sa Cala, al barri de can Misses, quan es va rebre un avís en la central del 092 en la qual un veí alertava que hi havia un grup de joves sense mascareta i fent botellot.

Els agents es van personar en el lloc i localitzen, amagats entre uns matolls en una zona enjardinada, al grup de cinc joves observant també com un d'ells estava donant diners al detingut.

Els agents procedeixen a realitzar un escorcoll al detingut i li troba una borsa amb el que sembla podria ser cocaïna, així mateix en una motxilla li troben una bossa amb gran quantitat del que aparentment podria ser marihuana, en concret 750 grams una vegada va ser pesat en la bàscula de precisió. Tot seguit els agents van procedir a la seua detenció.