Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa obre diligències a una conductora que va col·lisionar amb un motorista quan circulava en direcció contrària.

La Policia Local d'Eivissa ha obert diligències penals a la conductora d'un turisme que ha col·lisionat amb una motocicleta quan circulava en direcció contrària pel passeig Joan Carles I. Els fets han ocorregut a les 22.30 hores de dissabte 24, quan els agents han rebut una trucada alertant d'un accident entre un turisme i una motocicleta al passeig Joan Carles I amb la rotonda d'accés al port esportiu de Marina Botafoch.

La policia s'ha desplaçat al lloc i en observar que el motorista es trobava al terra ferit, ha sol·licitat asistencia d’un equip d’emergencies mèdiques. La patrulla ha comprovat que la conductora del cotxe, una dona de 26 anys, circulava en direcció contrària i es trobava amb símptomes evidents d'ebrietat pel que se li han realitzat proves d'alcoholèmia donant resultat positiu en totes dues amb una taxa de 1.10 mg/l a la primera i 1.06 mg/l a la segona, més de quatre vegades la taxa permesa.

Els agents li han obert diligències penals per un delicte contra la seguretat viària. El conductor de la motocicleta ha estat traslladat a l'hospital de Can Misses.

Control de la normativa COVID-19
Durant el servei de nit, la Policia Local també ha aixecat 19 actes per incompliment de la normativa de prevenció contra la COVID-19, tretze per no usar màscara, una per fumar en la via pública i cinc per consumir alcohol al carrer, en la zona de cas Mut.