Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Nadal als barrisL'Ajuntament d'Eivissa llença el concurs de decoració i ambientació nadalenca ‘Nadal als barris’ dirigit a particulars, associacions del municipi i empreses.
L'objectiu d'aquest concurs és dinamitzar i fomentar la participació de la ciutadania en la decoració i ambientació nadalenca de la ciutat, contribuint així al seu embelliment i, per tant, a la dinamització de zones comercials i veïnals dels barris del municipi.

Per a la regidora de Festes de l'Ajuntament d'Eivissa, Montse Garcia, 'des de l'Ajuntament d'Eivissa estem preparant un programa de festes de Nadal perquè el nostre objectiu és que, especialment els més petits, tot i la situació sanitària que estem vivint, puguin gaudir del Nadal. Aquesta acció va dirigida tant a particulars com a associacions i empreses i un dels objectius principals és fomentar la participació de la ciutadania en aquestes festes.

A més, volem contribuir a l'educació mediambiental fomentant l'ús de materials reciclats per a l'ambientació i decoració dels espais i així crear un ambient nadalenc basat en valors com la participació, el bé comú, la cooperació, la sostenibilitat o el reciclatge'.

En el concurs s'estableixen dues categories de participació: particulars i col·lectius. En la categoria de particulars poden participar totes les persones majors d'edat residents al municipi d'Eivissa. Les i els participants poden realitzar la decoració o ambientació nadalenca al seu domicili, bé sigui balcó, terrassa o finestra; i en zona exterior, sigui jardí o portal, si hi ha acord al respecte amb la comunitat de propietaris i les instal·lacions s'han de poder veure des de la via pública i només s'admet una sol·licitud per domicili.

Pel que fa a la categoria de col·lectius poden participar-hi les associacions veïnals o de caràcter cultural, social, empresarial, esportiu o altres, que estiguin inscrites en el registre municipal d'entitats del municipi d'Eivissa, decorant la part exterior de les respectives seus o presentant propostes per a zones comunes o públiques en carrers, parcs, places, jardins o similars. També poden optar a aquesta categoria les comunitats de veïns sempre que s'acordi la decoració conjunta per la majoria dels veïns de l'immoble.

Inscripcions

Les persones interessades a participar en el concurs han de formalitzar les inscripcions del 9 al 19 de novembre de 2020. Els particulars i els col·lectius s'hi poden inscriure de forma telemàtica des de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Eivissa, https://eivissa.sedelectronica.es/, emplenant el full d'inscripció i adjuntant la documentació pertinent segons categoria i projecte.
Els particulars també poden realitzar la inscripció de forma presencial al Registre d'Entrada de l'Ajuntament d'Eivissa, situat a l'edifici CETIS del carrer Canàries, de dilluns a divendres en horari de 9.00 h a 14.00 h concertant cita prèvia, i han d'adjuntar-hi la documentació pertinent.

Es pot sol·licitar informació al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Les instal·lacions seran avaluades per una comissió de valoració tècnica, formada per personal funcionari el dia 24 de novembre es publicarà la llista d'admesos al concurs i és quan es podrà fer el muntatge de les instal·lacions, que hauran d'estar acabades el 4 de desembre per a la posterior valoració dels membres de jurat.
El jurat estarà compost per membres del Consell de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Eivissa i haurà d'estar constituït per almenys 5 persones. Els membres del jurat visitaran les instal·lacions els dies 9 i 10 de desembre. L'Ajuntament d'Eivissa publicarà una llista de totes les decoracions participants per incentivar-ne la visita entre la població insular.

Criteris de valoració

En els criteris de valoració dels elements decoratius nadalencs dels participants en les categories de particulars, col·lectius i comercials, el jurat ha de tenir en compte els criteris de disseny i efectivitat del conjunt decoratiu com a contribució a l'embelliment de l'ambientació nadalenca de la ciutat, l'originalitat de la proposta, la utilització dels materials reciclables empleats, el foment de valors educatius, mediambientals, socials o altres valors i el foment de la participació ciutadana.
S'han establert tres premis en les dues categories i són cistelles nadalenques amb productes locals i de proximitat valorades en 300 euros, el primer premi, en 200 euros, el segon i en 100 euros el tercer premi.

Enllaç a:
· Bases del concurs en pdf
· Trámit d'inscripció a la seu electrònica