Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha organitzat una acció formativa sobre el Pla Municipal de Drogues (PMD) dirigida a tots els agents de policia de l’illa. La formació tindrà lloc els dies 24, 25, 26 i 27 de novembre al Casal d’Igualtat i comptarà amb part teòrica i pràctiques.

La regidora de Policia, Rosa Rubio, ha destacat la importància que té per als cossos de Policia la formació en qüestions de prevenció i atenció davant casos de drogodependències. ‘El problema de les drogues evoluciona amb molta rapidesa i la seva complexitat obliga a la policia a realitzar un abordatge des de diferents perspectives: el coneixement de la substància, la intervenció social, la llei o la gestió de persones intoxicades. Formar als professionals en aquest àmbit és essencial per aconseguir actuacions efectives i coordinades’, ha dit.

Les jornades, que compten amb la col·laboració de Emergency Staff, abordaran temes com el consum i els efectes de les drogues a la adolescència, les noves substàncies estupefaents, el suport vital bàsic en intoxicacions o la gestió de situacions potencialment de risc i la agressió per part de persones intoxicades.

El curs l’impartiran Iván Castro, coordinador del PMD i Máster en Prevenció i Tractament de les Conductes Adictives, Andrés García, director de formació d’Emergency Staff i Ricardo Ibáñez i Marcos Bellver, del cos de Policia Local de Madrid.

Els agents interessades en inscriure’s han de enviar les seves dades al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..