Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Homes transitantL’Ajuntament d’Eivissa organitza un col·loqui en línia amb grups d’homes que treballen com a espais de diàleg transformadors.

L'Ajuntament d'Eivissa ha organitzat, juntament amb Homes Transitant, Homes Igualitaris AHIGE Catalunya i Hombro con Hombro, un col·loqui en línia en el qual participaran diversos membres d'aquests Grups d'Homes provinents de diferents llocs del país. Serà el pròxim dijous 10 de desembre a les 19 hores, per videoconferència, a través de districte07800.

A la xerrada, titulada ‘Homes parlant entre homes’, hi participaran Josep Maria Lozano i Juanjo Compairé, membres d'Homes Igualitaris AHIGE Catalunya; Daniel Boluda, del cercle Hombro Con Hombro de l'associació NIUS d'Eivissa; i Pere Fullana, d'Homes Transitant, els quals parlaran dels grups d’homes com a espais de diàleg transformadors.

La regidora d’Igualtat, Claudia Cotaina, que serà l’encarregada de facilitar el diàleg al col·loqui, ha assenyalat que ‘es tracta d’una conversa per donar a conèixer aquests espais que són els grups d'homes, per obrir camins i per convidar a transitar vers una masculinitat pacificadora i igualitària. Al col·loqui s’analitzarà amb una mirada crítica el que es treballa en aquests Grups d’Homes.’

Les persones interessades en seguir el col·loqui s’hi poden inscriure al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o directament a la secció de webinaris de www.districte07800.cat .

L’activitat està finançat per la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, a través de l’IBDona i del Ministeri d’Igualtat, a través del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.