Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Control Policia Local DGTLa Policia Local d’Eivissa interposa 16 denúncies per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues durant la campanya de la Direcció General de Trànsit.

La Policia Local d’Eivissa ha interposat, entre el 7 i el 13 de desembre, un total de 16 denúncies a conductors que circulaven sota els efectes de l’alcohol i les drogues. Les actuacions s’han dut a terme en diverses zones del municipi, dins la campanya especial de control de drogo alcoholèmia organitzada per la Direcció General de Trànsit (DGT).

En concret, la Policia Local d’Eivissa ha detectat 13 proves positives de drogues i tres d’alcoholèmia, interposant les corresponents denúncies als conductors. A més, a un d'ells se li imputa un delicte contra la seguretat viària per conduir mancant de permís.

Durant els controls també s’han interposat 17 denúncies per diverses infraccions de trànsit i 13 vehicles han estat retirats pel servei de grua. A més, la Policia Local ha aixecat 11 actes per vulnerar el toc de queda establert entre les 00.00 i les 06.00 hores.