Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Missatge ReisL’Ajuntament d’Eivissa ha programat un total de nou microconcerts al carrer a diferents punts de la ciutat. Els petits espectacles musicals de grups locals, s'emmarquen dins el programa de festes de Nadal d’enguany i es prolongaran fins al dimarts 5 de gener.

La primera de les actuacions serà aquesta tarda, a les 19.00 hores a Vara de Rey, amb el grup Amalian Folk. Demà, dimecres 16 de desembre, a les 19 hores, hi haurà un microconcert a càrrec de Roll’n Rock a la zona del Bulevard i dijous 17, Seven Snakes actuarà a la Plaça dels Jutjats.

Els concerts continuen dimecres 23 de desembre a les 19 hores a la Plaça del Parc, amb el Trio Caramelo; dijous 24 de desembre, a les 12 hores, el grup Hostal Pascual actuarà a la Plaça Vicent Calbet i dilluns 28 de desembre a les 19 hores, al Parc de la Pau, amb l’actuació de Balàfia Jazz Ensemble.

Dijous 31 de desembre, a les 12 hores, el microconcert serà a càrrec del grup Discover i tendrà lloc al Parc de la Pau; dilluns 4 de gener, Albert Oliva tocarà a les 19 hores al carrer Metge Riera i per finalitzar, dimarts 5 de gener a les 12 hores a Vara de Rey, es podrà gaudir de la música de Solpost.

Missatge dels Reis d’Orient personalitzat

Dins el programa de festes de Nadal, l’Ajuntament d’Eivissa dona l’oportunitat als nens i nenes d’Eivissa de rebre un missatge personalitzat de ses Majestats els Reis d’Orient. La iniciativa està oberta per a residents al municipi amb infants de fins a 7 anys i el missatge s’enviarà als 600 primers en enviar la fitxa de sol·licitud.

Les persones interessades han d’emplenar una fitxa amb la sol·licitud i enviar-la al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 18 de desembre a les 18 hores. Els Reis d’Orient gravaran un missatge en forma de vídeo que s’enviarà per correu electrònic abans del 5 de gener.

Enllaç a:
· Fitxa de sol·licitud