Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

HomentageL’Ajuntament d’Eivissa ha celebrat aquest matí un acte d'homenatge als treballadors i treballadores que s'han jubilat al llarg d'aquest 2020. Es tracta de 5 dones i 1 home empleats del Consistori, així com 9 membres del cos de la Policia Local d’Eivissa. A l'acte també s’ha reconegut la labor a nou persones que han complert enguany més de 20 anys de servei a l’Ajuntament d’Eivissa.

L’homenatge s’ha celebrat al Claustre de l’antic Ajuntament, a l’aire lliure, seguint tots els protocols de seguretat anti COVID-19, i ha comptat amb la presència de tots els portaveus municipals.

L’alcalde, Rafa Ruiz, ha donat les gràcies a tot el personal per la seva labor i els ha desitjat ‘una jubilació plena, feliç i amb molta salut’. Al personal amb més de 25 anys de servei els hi ha donat les gràcies per la seva tasca i els ha animat ‘a seguir amb el mateix nivell de compromís i responsabilitat’.

Les persones jubilades són les auxiliars administratives Encarnación Oliver i Maria Victoria Marí; Juan Bautista Roig, auxiliar de serveis IPT; Ana María Martín, arquitecte tècnica; Joaquina Osa i Ana Bocanegra, operàries de neteja, i els policies Rafael Fernández, Juan Bautista Pla, Franciso Manuel Torres, José Manuel Navas, Fernando Boned, Miguel Torres, Mercedes Martín, Fernando Durán, Agustín Arguedas i Juan Vicente Torres.

Quant al personal amb més de 20 anys treballant a l’Ajuntament, els homenatjats han estat Mª Isabel Álvarez Solla, Joana Beltrán Ribas, Antonia Casau González, Mª Teresa Corbacho Orihuela, Cristina Escudero Abadía, Francisco Javier García Parra, Mónica Torrens Bardou, Mónica Torres Torres i Xavier Vilamanyà Carmona.

A més, avui l'alcalde ha lliurat un obsequi especial a Joan Badia, treballador de la Regidoria de Vies Públiques, que ha complert 50 anys de servei a l'Ajuntament d'Eivissa. L'obsequi per aquesta ocasió tan especial ha estat una edició facsímil del Diario de Ibiza de l'any 1970, del dia que segons els arxius municipals va començar a fer feina a la institució.

Enllaç a:
· Homenatge personal jubilat i amb antiguitat