Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha aixecat un total de 34 actes de denúncia per incomplir amb les mesures de seguretat establertes per fer front a la COVID-19, tretze d’elles a dues festes privades a domicilis. Els incompliments d’aquestes mesures de protecció del nivell 4 reforçat a l’illa d’Eivissa s’han registrat durant la nit de dissabte 16 de gener.

Durant el servei nocturn, la Policia Local ha estat avisada de dues festes privades en cases. En desplaçar-se fins als domicilis, els agents han comprovat que hi havia excés de gent, que en la festa participaven persones que no residien a la casa i que no eren convivents. A més, tenien la música a un volum alt, causant molèsties als veïns.

Els agents han convidat a desallotjar l'habitatge als no residents i han aixecat 13 actes per no respectar la prohibició de no reunir-se amb convivents, establerta pel Govern Balear, mitjançant el Decret 2/2021 d'11 de gener. També se'ls ha denunciat per infringir l'Ordenança Municipal de convivència ciutadana.

La Policia Local també ha aixecat 19 actes de denúncia per incomplir el toc de queda establert entre les 22.00 i les 06.00 hores i dues actes per no portar mascareta.

Així mateix, durant el servei nocturn també s'ha posat una denúncia per tinença de substàncies estupefaents i una altra per desobediència als agents de l'autoritat.

Des de la Policia Local d’Eivissa es fa una crida a la responsabilitat ciutadana i es recorda que Eivissa està en nivell d'alerta 4, pel qual les infraccions greus poden ser considerades molt greus amb sancions que van dels 60.001 als 600.000 euros i les infraccions lleus són considerades greus, i tenen sancions de 3.001 a 60.000 euros. El no fer ús correcte de la mascareta se sanciona amb 100 euros.