Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

MACEEl Museu d'Art Contemporani d'Eivissa (MACE) ofereix visites guiades gratuïtes a nuclis familiars de dimarts a diumenge de 10 a 14 hores. Aquesta iniciativa, a través del programa didàctic per a nuclis familiars del museu, "El MACE en família", s'emmarca dins la iniciativa de 'Museu Terapèutic'.

La iniciativa Museu Terapèutic es va posar en marxa des del MACE després del confinament que es va dur a terme el 2020. Com a museu d'art contemporani, que atén a un marc històric relativament recent i un present immediat es vol formar part del procés de desenvolupament social en el moment que toca viure. Per aquest motiu el museu ha impulsat el Museu Terapèutic amb la certesa de què l'art i els museus són curatius i pal·liatius.

Davant l'actual situació en què s'han limitat les reunions socials, el MACE ofereix aquestes visites familiars com una sortida al món exterior i de contacte amb l'art contemporani.

El Museu compleix amb totes les mesures de seguretat, i acollirà un grup familiar cada hora, de les 10 a les 14 hores. Per tal de realitzar la visita s'ha de sol·licitar cita a través de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonant al 971 30 27 23.