Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalPolicia Local d'Eivissa i Policia Nacional interposen 90 denúncies durant el cap de setmana per incompliments de la normativa per fer front a la COVID-19.

La Policia Local d'Eivissa i la Policia Nacional han aixecat aquest cap de setmana un total de 90 denúncies relacionades amb l’incompliment de les mesures de seguretat per fer front a la COVID-19. La majoria de les infraccions, 50 en total, han estat per no fer ús correcte de la mascareta.

Els agents també han formulat 24 denúncies per vulnerar les restriccions de mobilitat entre les 22 i les 6 hores, 14 per no respectar la prohibició de reunir-se amb no convivents i dues denúncies a establiments, una per permetre consumir a la porta del local i una altra perquè un cambrer no portava mascareta.

Les sancions per reunions amb no convivents s’han interposat a dues festes a domicilis i una botellada al carrer, al barri de ca n’Escandell, el passat divendres.

Des de la Policia Local d’Eivissa es fa una crida a la responsabilitat ciutadana i es recorda que Eivissa està en nivell d'alerta 4, pel que les infraccions greus poden ser considerades molt greus amb sancions que van dels 60.001 als 600.000 euros i les infraccions lleus són considerades greus, i tenen sancions de 3.001 a 60.000 euros. El no fer ús correcte de la mascareta està sancionat amb 100 euros.

Wpp