Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia Local Setmana SantaEl dispositiu especial de compliment de les mesures sanitàries a la ciutat d’Eivissa culmina amb 155 denúncies per diversos incompliments.

El dispositiu especial de compliment de les mesures sanitàries, en el que hi ha intervingut les patrulles de la Policia Local d'Eivissa i del Cos Nacional de Policia, realitzat del dia 1 al dia 5 d’abril, culmina amb un total de 155 actes de denuncia per incompliment de les mesures sanitàries per fer front a la COVID-19.

La majoria de les infraccions, 96 en total, han estat relacionades amb la vulneració de la limitació de la mobilitat nocturna establert entre les 6.00 i les 22.00 hores.

Els agents també han aixecat 40 actes per no fer ús de la mascareta i 17 per incomplir amb la restricció de reunions amb un màxim de dos nuclis familiars. A una d’aquestes reunions, el passat dissabte, la Policia Local va detenir a un home, per no voler identificar-se i resistència a l’autoritat en el moment de la detenció.

Durant els controls la Policia Local d’Eivissa també ha inspeccionat un total de 21 establiments i ha aixecat actes a dos d’ells per no tenir cartells d’aforament, no respectar les distàncies de seguretat entre cadires i per servir al seu interior.

Wpp