abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escola C-19El Centre de Creació Jove C-19 de l’Ajuntament d’Eivissa ha rebut un total de 68 infants i joves que s’han inscrit a les activitats organitzades durant les festes de Setmana Santa i que varen finalitzar divendres 9 d’abril.

La regidora de Joventut, Clàudia Cotaina ha destacat la bona acollida d’aquestes activitats que ‘s’han fet amb la intenció d’oferir un oci educatiu segur i divertit i amb les que a més de gaudir de les vacances, s’ha facilitat a les famílies poder conciliar durant aquests dies festius’

Concretament, a les activitats infantils han participat 50 nens i nenes d’entre 5 i 12 anys. Al Centre de Creació Jove C-19, s’han realitzat tallers d’elaboració de Mona de Pasqua, jocs a la platja, visites culturals i tallers de ciència i música, activitats que han estat dirigides per 5 monitors.

Per seua part, els tallers per a joves han tingut lloc a Can Tomeu i s’han realitzat activitats de caràcter lúdic, esportiu i cultural també a l’exterior del centre. En ells han participat en total 18 joves d’11 a 16 anys.

Wpp