Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaL'Ajuntament d'Eivissa ha tret a licitació, per un import de 224.706,94 euros, el servei de subministrament per millorar el paviment de parcs infantils i àrees d’esport a l’aire lliure del municipi. El termini per a presentar propostes a aquesta licitació, que es farà per lots, finalitza el pròxim 6 de maig.

La regidora d'Urbanisme, Elena López, ha explicat que 'l'objectiu d'aquesta intervenció és reposar i millorar el paviment de zones infantils i esportives que estan a l’exterior i que necessitin alguna actuació amb la intenció de millorar la seua seguretat. Amb aquest projecte, continuam treballant per conservar en bon estat les instal·lacions públiques de la ciutat i millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes d’Eivissa’.

Per al desenvolupament i continuïtat del projecte es realitzarà la contractació d’una empresa que inclogui els mitjans humans de mà d’obra necessària per a la realització dels treballs, així com els materials i els mitjans tècnics i mecànics necessaris. El termini per realitzar les obres és dos mesos.

Els lots que han sortit a licitació són un lot que contempla intervencions al Parc de la Pau, Parc Poeta Villangómez, parc Plaça María Veira, el parc davant el col·legi de la Consolació, el de l’edifici de la piscina Can Misses i el workout Cas Serres, per un import de 70.153,04 euros; un altre per al parc del passeig Abel Matutes, el parc de la plaça Joan Marí Cardona, el de Pere Francès i el workout de l’avinguda 8 d’Agost, per un import de 69.875,43 euros; i un tercer lot per 69.875,43 euros pels parcs de l’avinguda Joan Carles I, el de l’avinguda 8 d’Agost, al costat del edifici Brisol, i l’altre ubicat a l‘edifici Azteca i el parc de ses Figueres, a Talamanca.

Wpp