Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaL’Ajuntament d’Eivissa urgeix el Consell d’Eivissa a aprovar les bases del conveni que regula les ajudes al sector dels autònoms i petites empreses per tal que aquestes arribin quan abans a totes les empreses que ho necessiten.

El conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament d’Eivissa per concedir ajudes adreçades a pal·liar les conseqüències de les restriccions motivades per la COVID-19 en el sector dels autònoms i petites empreses està signat des del passat 24 de març.

Des d’ençà, l’Ajuntament d’Eivissa està esperant que el Consell d’Eivissa defineixi el contingut del conveni amb els ajuntaments per tal de poder aprovar-lo i que els ajuntaments puguin iniciar la seva tramitació.

Recordem que una vegada s’aprovi al Consell d’Eivissa, els ajuntaments de l’illa hauran d’iniciar la tramitació administrativa del conveni per tal de poder-les posar a disposició del sector dels autònoms i petites empreses i aquest retard perjudica directament l’obtenció de les ajudes.

Per al tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Aitor Morrás, ‘les administracions tenim l’obligació d’empatitzar amb la situació que estan patint les empreses en aquests moments, per això urgim al Consell d’Eivissa a aprovar tot d’una les bases que regulen les ajudes’.

Des de l’Ajuntament d’Eivissa s’insta al Consell Insular a l’aprovació del conveni que estableix una partida d’1.913.709,80 euros de la qual el Govern de les Illes Balears n’aporta 581.854,90 euros, l’Ajuntament d’Eivissa 750.000 i el Consell d’Eivissa 581.854,90 euros.

Des de l’Ajuntament d’Eivissa s’és conscient del gran nombre de petites empreses que treballen a la ciutat, que creen llocs de feina, i ara és el moment de no retardar més la signatura d’aquesta convocatòria d’ajudes, tan necessària per evitar la destrucció del teixit empresarial.

Wpp