Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Carrer d'AvicennaL’Ajuntament d’Eivissa activa la pilona del carrer d’Avicenna per regular les operacions de càrrega i descàrrega a l’entorn de la Plaça del Parc.

L'Ajuntament d'Eivissa posarà en funcionament, dimarts 27 d'abril, la pilona instal·lada al carrer d’Avicenna, a l’entorn de la plaça del Parc, per regular les operacions de càrrega i descàrrega a la zona. El Consistori també ha reforçat la senyalització de trànsit a aquesta zona. El sistema de regulació d’accés de pilones automàtiques funciona ja a tot el nucli històric de la ciutat i a l’entorn de Vara de Rey.

Així, la càrrega i descàrrega a aquesta zona s’ha de fer al carrer d’Abel Matutes Torres, amb entrada pel carrer de Pere Sala i Avicenna. L’horari d’entrada a aquests reservats de càrrega i descàrrega autoritzada és de 07.00 a 11.00 hores i de 16.00 a 18.00 hores.

L’Ajuntament d’Eivissa ha informat els comerços de la zona amb la finalitat que puguin avisar als seus proveïdors de l'entrada en funcionament d'aquest nou sistema.

Wpp