Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Recollida orgànicaL’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat avui una campanya per informar i conscienciar a la ciutadania de la importància de la recollida de residus orgànics, que s’han de dipositar al contenidor marró que començarà a funcionar al municipi en els pròxims dies.

Les taules informatives estan instal·lades dilluns 26 d'abril fins a les 19 hores al carrer Madrid, davant dels Jutjats. A més de facilitar informació sobre com separar els residus, el Consistori està repartint petits contenidors marrons als ciutadans. Durant aquest matí s’han entregat més de 100 contenidors a les persones que s’han apropat a informar-se.

Els pròxims dies les taules informatives s’ubicaran al Parc de la Pau, el Bulevard Abel Matutes i la plaça Julià Verdera. L’horari serà d'11.30 a 19 hores i dissabtes de 9.30 a 14 hores.

Des de l'Ajuntament d'Eivissa s'està impulsant aquest nou servei de recollida i reciclatge de matèria orgànica a la ciutat, ja que es considera un model de gestió de residus més sostenible, que permet la reducció de les emissions de CO₂ i que demostra el nostre compromís en la lluita contra el canvi climàtic. Amb la incorporació del contenidor d’orgànica al municipi, s’emetran al voltant de 424 tones menys de CO₂ cada any, ajudam així en la lluita contra el canvi climàtic.

La fracció de residus orgànics suposa el 40% dels residus municipals que es generen a l'illa i la recollida selectiva permet convertir-los en recursos aprofitables com el compost, un tractament que es realitza en la nova planta de Ca na Putxa.

A més de les taules informatives, l’Ajuntament també repartirà pòsters pels comerços, es realitzaran anuncis i un spot publicitari als mitjans de comunicació i es farà difusió de la informació a través de les xarxes socials.

Wpp