abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

CD IbizaL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha rebut aquest matí a una representació de l’equip directiu, tècnic i jugadors del CD Ibiza als qui ha lliurat una placa commemorativa amb motiu del seu recent ascens a la Segona RFEF (Real Federació Espanyola de Futbol).

La recepció, a la que hi ha assistit també la regidora d’Esports, Elena López, ha tingut lloc al mirador de l’Ajuntament d’Eivissa. Els representants del CD Ibiza han aprofitat l’acte per fer lliurament d’una samarreta de l'equip personalitzada tant a l'alcalde com a la regidora. L’alcalde d’Eivissa, ha afirmat que l’èxit esportiu del CD Ibiza ve d’una molt bona temporada, en la que han estat treballant de manera molt seriosa.

‘Els infants s’hi fixen, les famílies estan contentes i en aquests moments tots els valors que té l’esport són molt són més necessaris que mai així que dono l’enhorabona al CD per aquest èxit’.

Per la seua part, el president del CD Ibiza, Antonio Palma, ha assenyalat que ja han començat a treballar en el nou projecte de cara a la pròxima temporada. 'És un projecte una mica diferent. Ara per ara estem veient quines són aquestes necessitats, que són moltes. I com el volem fer-ho bé ja hem començat a treballar per a saber com afrontarem aquest nou repte’.

Wpp