abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escoles d'EstiuL'Ajuntament d’Eivissa convoca mitjançant oferta més de 50 llocs per a director/a i monitor/res de temps lliure amb caràcter laboral temporal per dur a terme l'activitat de l'escola d'estiu 2021. El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al 25 de maig.

Les persones interessades hauran de tenir més de 18 anys i acreditar coneixements la llengua catalana corresponent al nivell B1. A més, per al lloc de director han de tenir bé el diploma de director/a d’activitats d’educació en el temps lliure infantil i juvenil, el certificat de professionalitat de direcció i coordinació d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil o una titulació de formació professional que inclogui la qualificació professional de direcció i coordinació d'activitats de temps lliure.

Per l’oferta de monitor, els i les candidates han de tenir el diploma de monitor/a d’activitats d’educació en el temps lliure infantil i juvenil, el certificat de professionalitat de dinamització d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil o una titulació de formació professional que inclogui aquesta qualificació professional.
La durada del treball serà del 1 al 31 de juliol i la seua pròrroga vendrà condicionada al número d'inscripcions d'alumnes per al mes d'agost.

Per a la valoració de la candidatura, i dels mèrits, les persones interessades han de presentar per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. el seu currículum, el DNI en vigor, la titulació que li habilita per al lloc de treball, el certificat de català i un certificat negatiu de delictes de naturalesa sexual o declaració responsable relativa al certificat negatiu.
Els i les candidates poden consultar tota la informació a www.eivissa.es i al departament de Joventut al telèfon: 971397600 ext. 24150.

Wpp