Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Concert Oboè Dia d'internetL’alumnat d’oboè del Patronat de Música d’Eivissa ha elaborat un vídeo per participar en el concurs per celebrar un concert virtual pel Dia d’Internet. L’objectiu d’aquest esdeveniment, obert a escala nacional, és gaudir de la música de manera grupal i que els músics tinguin el seu lloc a Internet.

Els grups participants havien de triar alguna obra d’un repertori clàssic entre les quals es trobava la Cantanta 147 de Bach, Zarabanda de Haendel, la Marcha de Prokofiev, el Rondeau de Pourcell, Weding de Mozart, el Minueto en Sol de Beethoven i la Serenata de Shubert, i gravar la seua interpretació.

Els i les estudiants d’oboè junt amb el seu professor, Alfredo Domingo i el professor de violí del Patronat, Santi Bonet, han fet la seua interpretació de la Cantata de Bach. El vídeo està penjat a la secció ‘Concierto’ de la web www.diadeinternet.org on es poden realitzar les votacions.

Les interpretacions amb més votacions participaran en el concert que s’emetrà en streaming el pròxim dilluns 17 de maig.

Wpp