Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Carme MorenoLa Biblioteca Municipal d’Eivissa acollirà el pròxim divendres 21 de maig la presentació del llibre ‘Ca Nostra’ de Carme Moreno Munar, publicat per Miquel Costa Editor i amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Eivissa. L’acte tendrà lloc a les 20.15 hores, a la sala Jordi Juan Riquer de Can Ventosa.

A la presentació, que anirà a càrrec de la delegada d'Ib3 a Eivissa, Elena Gregori, i hi intervindran, a més de l'autora Carme Moreno, la regidora d'Igualtat i Normalització lingüística, Clàudia Cotaina i l'editor, Miquel Costa.

Carme Moreno va néixer a Selva, Mallorca, l'any 1979. Va estudiar Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i va exercir de periodista des de l'any 2001. Ha treballat a les redaccions dels diaris Última Hora i Diari de Balears. Des de l'any 2007 treballa a IB3 Ràdio.

‘Ca nostra’ és el seu segon llibre. Un recull de vuit relats de ficció que tenen a les dones com a protagonistes. Anteriorment ha publicat el recull de relats ‘Per ventura serà demà’ (2016).

Les persones interessades en assistir a la presentació han de reservar prèviament al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Wpp