Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni BaleàriaEl president de Balearia, Adolfo Utor, i l'alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, han renovat el conveni de col·laboració que permet promocionar el turisme cultural que ofereix la ciutat entre els passatgers de la naviliera, aquest matí en l'estand de la naviliera en FITUR.

Així, els passatgers que arriben a Eivissa a través de les connexions que ofereix Balearia des de Barcelona, la Comunitat Valenciana o Palma, poden accedir mitjançant la seva targeta d'embarcament de manera gratuïta a cinc espais de la ciutat (museus Puget, Madina Yabisa i de la Catedral, i els baluards de Sant Joan i Sant Pere), i assistir a les visites teatralitzades a Dalt Vila i la necròpoli de Puig des Molins, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Els passatgers de Balearia també es poden beneficiar d'un val descompto per a compres a la ciutat.

Per part seva, la naviliera promociona les visites a la ciutat d'Eivissa en diversos suports, i aporta bitllets per a sortejar en els esdeveniments de l’Ajuntament.

Wpp