Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

IV Slow Video FestivalLa quarta edició de l’Ibiza Slow Video Festival comptarà amb una trentena de vídeos que s’han presentat al concurs durant l’any 2020. Els 10 guanyadors es projectaran a la gala de presentació que tindrà lloc el pròxim 29 de maig a les 20.30 hores al baluard de Sant Pere.

La regidora de Turisme, Dessiré Ruiz, el director insular de Cultura, Miquel Costa i l’organitzador del festival, Christian Balius, han presentat avui una nova edició del festival, que l’any passat es va celebrar via streaming a causa de la pandèmia.

Durant l’esdeveniment de presentació, que comptarà amb totes les mesures de seguretat vigents, es projectaran els 10 vídeos d’aquesta edició que han estat més votats a través de la pàgina d'Instagram sota el hashstag del concurs #Ibizasalowfestival.

Per a la regidora de Turisme ‘es tracta d’un festival de creacions audiovisuals ja consolidat, que col·loca a Eivissa dins el mapa cultural i que sempre és tot un èxit de participació. Enguany la temàtica dels vídeos està dedicada a les dones creatives d’Eivissa i del món’.

Per la seua part, el director insular de Cultura, Miquel Costa, ha agraït que es realitzin iniciatives culturals com aquesta i ha assenyalat que 'el festival se suma a la promoció d'Eivissa com un plató on es troben professionals de la cultura cinematografia i evidentment escenaris i localitzacions que ens donen visibilitat a l'exterior’

L’organitzador del festival, Christian Balius, ha destacat que ‘enguany han canviat moltes coses, hem avançat cap al reciclatge i el respecte al medi ambient i hem tornat el festival més interactiu, tot relacionat amb xarxes socials i més via en línia. Els vídeos es realitzen tots a Eivissa i mostren la nostra manera de viure, el món que hi ha aquí i tot el que es pot fer a altre de sortir de festa. A més de tots els professionals amb els quals comptem i que no hi ha per què exportar’. A més ha avançat que ‘està previst que la cinquena edició es celebri al mes de setembre de 2021 amb els vídeos presentats durant enguany’.

El festival té també com a objectiu incentivar el sector audiovisual i creatiu de l’illa d’Eivissa.

Wpp