abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Rent me bitchL'Espai Cultural de Can Ventosa acollirà el pròxim diumenge 6 de juny a les 20 hores l’obra de teatre ‘Rent me bitch’, guanyadora al 2019 del certamen de dramatúrgia organitzat cada dos anys dins el programa cultural Art Jove, de l'Institut Balear de la Joventut, de la Conselleria d'Afers Socials i Esports.

Aquest premi, a més d'una part en metàl·lic, comptava amb una dotació de 3.500 euros destinada a pagar tres actuacions de la lectura dramatitzada de l’obra guanyadora a Eivissa, a Menorca i a Barcelona, a la Sala Beckett. Les circumstàncies sanitàries han impossibilitat que es poguessin celebrar aquestes actuacions durant el 2020, i per tant, s'han posposat al 2021.

L’obra, de la dramaturga Marina Salas tracta el tema de l’especulació i manipulació sobre un bé tan bàsic com una llar. L’obra es va construir des de les pròpies vivències de les actrius. L’entrada és gratuïta prèvia reserva a la web www.eivissa.es.

L’esdeveniment comptarà amb totes les normes de seguretat vigents. Es mantindran les distàncies i els espectadors deuran fer ús de la mascareta en tot moment.

Wpp