Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Pista d'AtletismeL’Ajuntament d’Eivissa destinarà un total de 70.000 euros a subvencions per als clubs esportius del municipi que estiguin inscrits al Registre Municipal d’Entitats durant la temporada 2020-2021.

Des de la regidoria d’Esports han informat que les ajudes han estat aprovades per la Junta Rectora i que es podran sol·licitar una vegada es publiquin al BOIB, a través de la seu electrònica del Patronat d’Esports.

La regidora d’Esports, Elena López, ha explicat que ‘després d’haver firmat i atorgat els convenis per esdeveniments i els convenis Patrimoni de la Humanitat per als clubs, hem aprovat aquestes subvencions per als clubs esportius de la nostra ciutat. L’objectiu és ajudar als clubs a poder seguir desenvolupant la seua feina en matèria de formació i de pràctica esportiva amb aquestes ajudes que els donam anualment’.

Cada club rebrà una subvenció màxima de 3.000 euros en funció de la puntuació obtinguda d’acord amb els requisits establerts. La puntuació es donarà en funció del nombre d’esportistes, el nombre de tècnics titulars del club i els desplaçaments fora de l’illa per a competicions oficials. A més, els clubs que tinguin més d’un 25% de dones a l’entitat rebran 2 punts extres.

Wpp