Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Llibre de JurariaL’Ajuntament d’Eivissa, amb motiu del Dia internacional dels Arxius, que se celebra avui 9 de juny, realitzarà un dia de portes obertes el pròxim divendres des de les 9 fins a les 20 hores, ininterrompudament.

Al llarg de la jornada de portes obertes, les persones interessades poden visitar l’Arxiu Municipal d’Eivissa i Formentera i rebre informació sobre la documentació que es pot consultar a l’Arxiu.

El Dia Internacional dels Arxius se celebra arreu del món coincidint amb la fundació del Consell Internacional d’Arxius de la UNESCO, el 9 de juny de 1948. L’objectiu d’aquesta jornada és explicar el paper clau que desenvolupen els arxius com a garants de la seguretat i la transparència de les actuacions de l’Administració, com a promotors de la preservació de la memòria històrica i com a protectors del dret de la ciutadania a accedir a la informació i al coneixement.
El divendres dia 11 de juny es podrà conèixer, a través de les xarxes socials de la Biblioteca d’Eivissa, diferents documents que es troben a l’Arxiu.

Wpp