Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

TalamancaL’Ajuntament d’Eivissa ha acordat tancar les tres platges del municipi, Talamanca, ses Figueretes i Platja d’en Bossa, el pròxim 23 de juny per a la nit de Sant Joan a partir de les 19 hores. La intenció de aquesta mesura és garantir la seguretat sanitària de la ciutadania i evitar les aglomeracions de persones.

Des de l’Ajuntament es publicarà el decret en base a les mesures excepcionals de prevenció del contagi de la COVID-19 aplicables temporalment a les illes amb la modificació de l’acord del Govern del 18 de juny, mitjançant el qual habiliten als ajuntaments a avançar l’hora de tancament de les platges, per tal d’evitar pràctiques vinculades a la festa que impliquin l’incompliment de les normes sanitàries de la nova normalitat cap a la que ens encaminem.

El tancament serà efectiu des de les 19 hores del dia 23 de juny fins a les 7 hores del 24 de juny. Per a això s’ha establert un dispositiu amb Policia Local i Protecció Civil i es comptarà amb la col·laboració amb la Policia Nacional a les diferents zones tancades.

La regidora de Policia Local i Protecció Civil, Rosa Rubio, ha explicat que ‘ens trobam davant una situació sanitària en la que hem de mantenir la responsabilitat de la ciutadania i evitar aglomeracions de persones. Hem de continuar preservant la salut pública i demanem a la ciutadania que sigui responsable i que no acudeixi a les platges per a celebrar aquesta festa. És important respectar les mesures establertes per a garantir la seguretat de tots i totes’.

Aquest dispositiu contempla la presència fixa a totes les platges tant de Policia Local com de Protecció Civil per tal de garantir al màxim el compliment de les mesures adoptades per l’Ajuntament.

Wpp