Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Mercat NouL'Ajuntament d'Eivissa celebra el dia de Sant Joan amb una exposició de fotos antigues al Mercat Nou i el repartiment de 300 racions de macarrons de Sant Joan entre els paradistes i els usuaris del Mercat Nou.

L'exposició de fotografies antigues està ubicada a l'espai municipal dins del Mercat Nou i consta de 17 imatges provinents de l'Arxiu Municipal d'Eivissa i Formentera i de l'estudi de fotografia Raymar, que aporten una mirada de com es celebrava aquesta festivitat a la ciutat anys enrere. A més, s'han afegit plafons amb les històries i llegendes que envolten la festivitat i les explicacions de la recepta per cuinar els macarrons de Sant Joan que es mengen durant aquests dies a Eivissa.

Les activitats han estat organitzades per la regidoria de Festes i la de Mercats. Per a la regidora de Festes, Montse Garcia, 'enguany no volíem deixar passar la festivitat de sant Joan i hem preparat un petit esdeveniment al Mercat Nou amb l'exposició i el repartiment dels macarrons de sant Joan entre els paradistes i els usuaris del Mercat Nou.Les fotografies al Mercat romandran exposades durant dues setmanes.

D'altra banda, la Biblioteca Municipal d'Eivissa també ha organitzat una exposició de llibres relacionats amb la festivitat i s'ha decorat la Sala infantil Caganius amb una gran lluna. L'exposició compta també amb herbes com ara romaní, frígola i fonoll que habitualment es recollien per fer productes que es consumeixen durant aquestes dates.

Wpp