Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Medalles d'Or 2021L’Ajuntament d’Eivissa atorgarà la Medalla d’Or de la ciutat d’Eivissa a la professora d’esport, Julia Cano, l’arquitecte Elías Torres i al diplomàtic José Luis Roselló. Les Medalles es lliuraran el dia 5 d’agost en el marc de les Festes de la Terra.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha destacat que ‘enguany les medalles d’Or de la Ciutat d’Eivissa s’atorgaran a l’esportista i professora, Julia Cano, a l’arquitecte Elías Torres i al diplomàtic José Luis Roselló. Tots ells amb una cosa en comú: impecables carreres professionals i són persones exemplars i de referència en els seus àmbits.

Pel que fa a Julia Cano, ha estat una dona pionera que ha romput sostres de vidre. El seu impuls en l’ensenyament de l’esport ha estat el mirall de moltes persones i especialment de moltes generacions de boixes que van veure en ella una inspiració i un model a seguir.

L’arquitecte Elías Torres, ha demostrat que és un dels millors arquitectes del panorama contemporani, tant la seua obra nova com per les seues intervencions a edificis històrics. A més, ha demostrat la seva capacitat de realitzar projectes adaptats a l’entorn.

Respecte a José Luis Roselló, fou el primer eivissenc en ingressar en la carrera diplomàtica on ha desenvolupat una tasca impecable i ha format part de moments històrics com és la negociació de la tornada del Guernica. Un relat de vida intensa’.

Enllaç a:
· Biografia i mèrits de Julia Cano, Elías Torres i José Luis Roselló en pdf

Wpp