Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Nou punt info turísticaL’Ajuntament d’Eivissa obre un punt d’informació turística al Mercat Vell per tal donar aquest servei als turistes que cerquen informació a la zona del Port d’Eivissa i la Marina.

Per a la regidora de Turisme, Dessiré Ruiz, ‘amb aquesta apertura, cobrim les necessitats que s’havien detectat a les diferent meses de treball del Pla Estratègic de Turisme respecte a poder donar informació als turistes que s’apropen al barri de la Marina i la zona del Port d’Eivissa. Prestam així un servei públic que millora la qualitat de la nostra destinació facilitant i fent més còmoda l’estància als nostres visitants’.

El punt d’informació turística està obert des del passat 16 de juny i ja ha rebut, més de 300 visites de turistes interessats en conèixer el Patrimoni Mundial i les diferents activitats que es poden realitzar a la ciutat d’Eivissa. L’oficina romandrà oberta fins el dia 15 de setembre, de dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de 18 a 21 h. Diumenge de 10 a 14 h. Dilluns i festius tancat.

Amb aquest nou punt d’informació, l’Ajuntament d’Eivissa de tres espais on oferir la informació de servei que necessita el turista que visita la ciutat: l’Oficina d’Informació Turística de La Cúria, oberta durant tot l’any, que des del mes de gener a dia d’avui ha atès un total de 4.117 persones; l’Oficina d’Informació Turística de ses Figueretes, oberta des de l’1 de juliol fins el 30 de setembre i que ha atès un total de 1193 persones i el punt informatiu del Mercat Vell, amb un total de 300 visites. En total, i des de l’1 de gener, les oficines i punts d’informació turística de l’Ajuntament d’Eivissa han atès a 5.569 turistes.

Wpp