Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Zona de la MarinaEl servei de regulació d’accés de vehicles a la zona ACIRE de la Marina està en funcionament des del divendres 6 d’agost.

Atesa l’evolució de la pandèmia i l’augment de mobilitat que es va veure incrementat amb una flexibilització de les restriccions imposades amb anterioritat per la pandèmia provocada per la COVID-19, l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat deixar sense efecte la suspensió de les limitacions d’accés a aquest barri.

La zona ACIRE d’aquest barri va quedar suspesa el mes de març de 2020 quan es va iniciar la pandèmia per la COVID-19 i es van adoptar mesures que limitaven la mobilitat i per tant la presència de persones i vehicles en la via pública.

Atès l’orografia del barri de la Marina i els seus valors patrimonials i després de fer un seguiment de l’evolució del trànsit en la zona, l’Ajuntament d’Eivissa ha observat que amb les darreres mesures del Govern Balear fent passos progressius per a la desescalada i flexibilitzant restriccions, la reactivació del tràfic marítim i aeri nacional i internacional i de la mobilitat en general, s’ha registrat un augmento de turistes respecte a la temporada anterior i el trànsit de vehicles a la zona s’ha incrementat notablement.

Durant el mes de juliol han accedit a la Marina un total de 5.651 vehicles, i 4.741 ho han fet a Dalt Vila, dades que suposen un augment del 50% amb respecte a les xifres del mes de maig. A més, des de la regidoria de Mobilitat han destacat que el trànsit al carrer Compte Rosellò, que suporta els cotxes que accedeixen tant a la Marina com a Dalt Vila, ha arribat aquest mes als gairebé 10.000 vehicles. Per aquests motius, la zona ACIRE deixa d'estar en suspensió i es restableix el seu funcionament amb normalitat.

Es recorda que les operacions de càrrega i descàrrega es podran realitzar de les 7 a les 11 hores i de les 16 a les 18 hores.

La informació del restabliment de la restricció d'accés a la Marina es posarà en el panell informatiu que està col·locat a l'entrada del barri. Així mateix, s'iniciarà una campanya en ràdios i xarxes socials perquè els ciutadans tinguin coneixement d'aquesta acció.

ACIRE la Marina

Wpp