Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dispositiu estadi can MissesL’Ajuntament d’Eivissa durà a terme un dispositiu especial amb Policia Local per regular els accessos a l’Estadi de can Misses el pròxim diumenge.

L'Ajuntament d'Eivissa durà a terme un dispositiu especial amb Policia Local, coordinat amb la Policia Nacional i la seguretat del Club, per a regular els accessos a l'Estadi de can Misses el pròxim diumenge amb motiu del primer partit de la UD Ibiza i el Màlaga C F.

El dispositiu comptarà amb diverses patrulles de la Policia Local d'Eivissa per tal de regular el trànsit al barri i estarà operatiu des de les 15.00 hores fins que les persones que hagin acudit a l'estadi hagin abandonat la zona.
Durant aquestes hores, i per motius de seguretat, romandran tancades al trànsit rodat el carrer de Campanitx, carrer d'Albarca i el carrer de sa Venda des Coloms. Podran accedir-hi el veïnat amb aparcaments a l'interior de la zona perimetral, motos, vehicles de persones amb mobilitat reduïda i vehicles autoritzats.

D'altra banda, recordar que es posarà a disposició de la ciutadania un bus llançadora per acudir a l'Estadi de Can Misses, destinat a la gent gran i les famílies amb infants que acudeixin al partit de la UD Ibiza.

El bus iniciarà els trajectes a partir de les 16 hores i una vegada finalitzat el partit, i unirà l'Estadi de Can Misses amb els dos aparcaments dissuasius més pròxims a l'Estadi, el dels Multicines i el de la Policia Nacional.

Les aturades estaran situades al carrer des Cubells entre carrer Albarca i carrer des Freus, al carrer des Cubells amb carrer de Campanitx i al carrer de Campanitx amb carrer de sa Venda des Coloms.

Des de l'ajuntament es recomana assistir des de casa caminant a l'Estadi i en cas de venir en cotxe estacionar-lo als aparcaments dissuasius de la ciutat: Multicines, Policia Nacional, Recinte Ferial o Cas Dominguets. També es recomana caminar des de l'estació d'autobusos CETIS una vegada utilitzat el transport públic.

Wpp