Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Club lectura bibliotecaLa Biblioteca Municipal d’Eivissa ha reprès aquesta setmana el Club de Lectura, interromput des de l'inici de la pandèmia per la COVID-19. Per aquest nou cicle, també s'ha posat en marxa un segon club exclusivament en català, responent així a una petició que havien fet nombrosos usuaris.

Els dos clubs de lectura se realitzen a la Sala Villangómez, els dimarts, dimecres i dijous, a partir de les 20.00 hores. Els dimarts tenen lloc els clubs de lectura exclusivament en català, que aquesta setmana ja han tingut la seva primera sessió.

Els dimecres i dijous es recuperen els clubs de lectura de format tradicional, en el qual els participants poden triar les obres en català o en castellà, i que també han començat aquesta setmana.

D'aquesta manera, la Biblioteca Municipal d’Eivissa recupera el Club de Lectura que va quedar suspès a causa de la crisi sanitària i només va poder celebrar una sessió l'estiu passat. Els Clubs de Lectura són una oportunitat per a fomentar el gust per la lectura, arribar a nous usuaris i cercar una alternativa diferent d’oci cultural.

Els títols triats per a les lectures d'aquest mes són:
· Contes per a nens i nenes políticament correctes, de James Finn Garner
· Lolita,
de Vladimir Nabokov
· El vigilant en el camp de sègol
, J. D. Salinger

Les persones interessades en participar als Clubs de Lectura de la Biblioteca d'Eivissa poden inscriure’s enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

D'altra banda, la Biblioteca Municipal d’Eivissa, a partir del proper cap de setmana, ha començat a obrir els dissabtes en horari de 10.00 a 13.00 hores. Amb aquest nou horari, la Biblioteca d’Eivissa ofereix 65’5 hores d’atenció al públic a la setmana.

Wpp