Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Pista de pàdelL'Ajuntament d'Eivissa ha adjudicat les obres de renovació de les pistes 2, 3 i 4 de pàdel del complex esportiu d’es Viver per un import de 69.800 euros a l’empresa H2O2 Sport Global S.L.

Els treballs estan enfocats a millorar la seguretat dels usuaris de les pistes i tenen un termini d'execució d'un mes. La pista número 1 del complex ja va ser renovada en 2019. Amb aquest nou projecte es vol adequar i millorar les altres tres pistes de pàdel situades en les instal·lacions esportives.

Per a la regidora d’Esports de l’Ajuntament d'Eivissa, Elena López, ‘amb la renovació de les tres pistes de pàdel, completam un procès d’actualització i de les instal·lacions esportives d’es Viver, un complex esportiu que dona servei a milers d’usuaris cada any. Des de l’Ajuntament d'Eivissa no deixam de realitzar millores i inversions en els centres esportius municipals perquè els espais es trobin en òptimes condicions per a practicar una ampla varietat d’esports’.

Les obres a executar consistiran en la substitució de l'estructura metàl·lica, reutilitzant els vidres temperats de l'estructura actual.

El projecte també inclou la substitució del paviment de gespa sintètica i de la xarxa de joc, així com del sistema d'il·luminació de les pistes. D’altra banda, també s’està treballant en la instal·lació de línies de vida a aquest espai per tal de poder fer el correcte manteniment i neteja dels vidres de les quatre pistes.

Wpp